Руло СтефаниНе руло, а кълбо "Стефани"Ако обичате "руло Стефани", тази рецепта ще ви изненада, защото напомня на любимото ястие, но е с малко по-различна форма и допълнителни съставки, което го прави различно и отново много вкусно. Вместо руло, то е кълбо, а освен него, ще сготвим в същото време и перфектната гарнитура.Нужните ни продукти за него са:
Започваме със сваряването на яйцата и морковите. Морковите нека бъдат леко сварени (да постоят във врящата вода 4-5 минути), а яйцата - твърдо сварени. Пече се във фурната 90 мин.
|
Общо показвания
сряда, 17 август 2016 г.
Не руло, а кълбо "Стефани"
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар